Συνεργασίες

Η International Consulting στα πλαίσια της συμβουλευτικής της διαδικασίας για όλα τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια έχει και ειδικές συνεργασίες με εξαιρετικής φήμης ιδρύματα του εξωτερικού:

University of Leicester

UoL Logo Full ColourΤο Πανεπιστήμιο Leicester είναι ένα από τα κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια. Στην Ελλάδα η International Consulting προωθεί τα online προγράμματα του Πανεπιστημίου, Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά που μπορούν να πραγματοποιηθούν από οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες για το Leicester εδώ.

University of Essex

Ένα βραβευμένο Πανεπιστήμιο με 50-ετή παράδοση στην ποιοτική διδασκαλία και ερεύνα. Όραμα της  ίδρυσης του ήταν να αποτελέσει ένα πιο ελεύθερο, τολμηρό και πειραματικό Πανεπιστήμιο, κάτι που κατάφερε, κερδίζοντας την 8η θέση μεταξύ των mainstream universities στην έρευνα του National Student Survey 2016!

Περισσότερες πληροφορίες για το Essex εδώ.

 

Northumbria University

northumbria-logoΤο University of Northumbria είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο πλούσιο σε έρευνα και με παγκόσμια φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Newcastle, που θεωρείται ως μια από τις καλύτερες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους φοιτητές! Η μακρά ιστορία του Northumbria ξεκινάει από το 1880!

Περισσότερες πληροφορίες για το Leicester εδώ.

Leeds Beckett University

LBΤο Πανεπιστήμιο Leeds Beckett είναι ένα σύγχρονο, επαγγελματικό Πανεπιστήμιο με μεγάλες φιλοδοξίες!

Βρίσκεται στην πόλη του Leeds, το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο μετά το Λονδίνο, και έχει στόχο και δέσμευση την επιτυχία των φοιτητών του, μέσω της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, αλλά και της παγκόσμιας εμβέλειας του.

Περισσότερες πληροφορίες για το Leeds Beckett εδώ.

Bournemouth University

To Bournemouth University βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες και πιο γραφικές περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας, στα δυτικά παράλια. Οι περίπου 17.000 φοιτητές του πανεπιστημίου απολαμβάνουν τα οφέλη του να ζουν σε μία φοιτητούπολη που είναι παράλληλα και ένας απολαυστικός τουριστικός προορισμός, με σύγχρονες και εξυπηρετικές δομές. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά εργασίας μέσω της επαφής και σύνδεσης μαζί της. Η φήμη του Πανεπιστημίου το φέρνει σε κάποιους τομείς στα κορυφαία της χώρας, όπως για παράδειγμα την πρόσφατη 5η θέση που κατέλαβε στην κατάταξη του Guardian σε θέματα τουρισμού και μεταφορών και ταξιδιών. Περισσότερες πληροφορίες για το University of Bournemouth εδώ.

HZ University of Applied Sciences

Το HZ (Έιτς Ζετ) University βρίσκεται στις όμορφες ακτές του Zeeland στο νότια-δυτικά της Ολλανδίας. Βασικές αξίες του Πανεπιστημίου είναι η ποιότητα, η προσωπική ανάπτυξη, ο αμοιβαίος σεβασμός και ο επαγγελματικός προσανατολισμός. Στόχος του Πανεπιστημίου είναι η ανάπτυξη του κάθε μαθητή με τρόπο τέτοιο, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη ζωή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Μέσα από ένα ειδικά προσαρμόσιμο, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές αποκτούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για την επαγγελματική ζωή και για μία καλή καριέρα στον τομέα που θα επιλέξουν. Περισσότερες πληροφορίες για το HZ University εδώ.

Fontys University of Applied Sciences

Με 40.000 φοιτητές το Fontys είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών logoστην Ολλανδία. Προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης στους τομείς της διαχείρισης, της οικονομίας και της μηχανικής στα αγγλικά, γερμανικά και ολλανδικά. Η Διεθνή Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην πόλη Venlo και έχει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών – 70%. Βρίσκεται στην ολλανδικό-γερμανικά σύνορα – μία από τις ισχυρότερες οικονομικά περιοχές του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες για το Fontys εδώ.

Wittenborg University of Applied Sciences

Το Wittenborg είναι ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Wittenborg logoΕπιστημών, αναγνωρισμένο από το Ολλανδικό κράτος, και ιδρύθηκε το 1987 με στόχο την ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συνδυάζοντας την πρακτική και την εφαρμοσμένη έρευνα. Ο στόχος αυτός είναι το κεντρικό κίνητρο γύρω από την εκπαιδευτική του διαδικασία και παρέχει στους μαθητές με μια σταθερή βάση για μια επιτυχημένη και συναρπαστική καριέρα με ασφαλείς προοπτικές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Wittenborg University εδώ.

EDC Paris – Luxury Management

EDC Η iCon συνεργάζεται με το κορυφαίο γαλλικό EDC Paris, και προωθεί το εξαιρετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικεντρώνει σε θέματα luxury, το MBA – Luxury Brand Marketing & International Management! Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε!