HZ University

HZ University of Applied Sciences

Το HZ (Έιτς Ζετ) University βρίσκεται στις όμορφες ακτές του Zeeland στο νότια-δυτικά της Ολλανδίας. Βασικές αξίες του Πανεπιστημίου είναι η ποιότητα, η προσωπική ανάπτυξη, ο αμοιβαίος σεβασμός και ο επαγγελματικός προσανατολισμός. Στόχος του Πανεπιστημίου είναι η ανάπτυξη του κάθε μαθητή με τρόπο τέτοιο, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη ζωή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Μέσα από ένα ειδικά προσαρμόσιμο, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές αποκτούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για την επαγγελματική ζωή και για μία καλή καριέρα στον τομέα που θα επιλέξουν.

Τα ακόλουθα 7 προγράμματα Bachelor διδάσκονται στα Αγγλικά:

– International Business & Management Studies

– International Business and Languages

– Vitality & Tourism Management

– Water Management

– Civil Engineering

– Delta Management

– Chemistry

– International Maintenance Management

– Logistics Management

Κατατάξεις – Δεύτερο καλύτερο Ολλανδικό Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών!

Η επίσημη αξιολόγηση «Keuzegids HBO Voltijd 2013» κατατάσσει το HZ στη Δεύτερη θέση, μεταξύ όλων των αντίστοιχων Πανεπιστημίων, ακριβώς όπως και πέρυσι! 15 από τα 23προγράμματα Bachelor είναι στο top 3. Επίσης, θεωρείται κορυφαίας ποιότητας το επίπεδο των καθηγητών, το επίπεδο εκπαίδευσης, η ποιότητα της υποστήριξης για τις σπουδές, το μέγεθος των ομάδων μελέτης και η προετοιμασία της σταδιοδρομίας, καθώς και οι αίθουσες διδασκαλίας, οι χώροι εργασίας και οι εγκαταστάσεις υπολογιστών!

Γιατί οι μαθητές επιλέγουν το HZ;

Ένας αυξανόμενος αριθμός μαθητών έρχονται στο HZ για την προσωπική του προσέγγιση και αναγνωρίζουν την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης. Επιπλέον, το γεγονός ότι το HZ διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, είναι επίσης ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του Πανεπιστημίου. Το δίκτυο αυτό δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ανταλλαγών και θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Τέλος, η ίδια η περιοχή που βρίσκεται το Zeeland είναι ένα επιπλέον πλεονεκτήματα για την επιλογή του:

Προσωπική προσέγγιση

Το HZ είναι γνωστό για την προσωπική του προσέγγιση. Όντας ένα μεσαίου μεγέθους πανεπιστήμιο, το HZ τοποθετεί τον σπουδαστή στο επίκεντρο, ακλουθώντας μία πιο προσωπική προσέγγιση. Κατά συνέπεια, οι τάξεις είναι ολιγομελείς και κάθε σπουδαστής έχει το δικό του σύμβουλο καριέρας και εκπαίδευσης. Θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις ικανότητες που χρειάζεστε σαν φοιτητής με τη βοήθεια εξατομικευμένης εκπαίδευσης, η οποία θα σας προετοιμάσει με μεγάλη ευελιξία για μια καριέρα σε μια πολυπολιτισμική και πολύμορφη κοινωνία. Στο HZ οι καθηγητές και το προσωπικό είναι πάντα παρόντες για να σας βοηθήσουν!

Προγράμματα

ΤΑ Προγράμματα στο HZ είναι ευέλικτα και εξατομικευμένα. Επιπλέον, η διεθνώς αναγνωρισμένη δομή των πτυχίων καθιστά ευκολότερο για τους σπουδαστές να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε άλλες χώρες.

Κατάταξη

Στον τελευταίο Οδηγό Σπουδών για την Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ολλανδία (Keuzegids Onderwijs Hoger 2011) τα περισσότερα από τα προγράμματα Bachelor του HZ έχουν αξιολογηθεί στο top 3 των αντίστοιχων τομέων σπουδών. Τόσο η ποιότητα και η προσβασιμότητα στους καθηγητές και το μικρό μέγεθος των τάξεων αξιολογούνται ως ιδιαίτερα θετικά στοιχεία. Οι αίθουσες διδασκαλίας, οι χώροι εργασίας και οι εγκαταστάσεις υπολογιστών αξιολογήθηκαν ως άριστοι!

Δίκτυο επιχειρήσεων του HZ και ευκαιρίες καριέρας

Εάν επιθυμείτε να συνδυάσετε τη θεωρία με την πράξη, το HZ είναι το κατάλληλο μέρος. Εκπρόσωποι από εταιρείες παρέχουν και συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών του HZ, αλλά επίσης παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών στο HZ, θα γνωρίστε την πραγματική διάσταση του επαγγέλματος που διαλέξατε. Θα επισκεφτείτε επιχειρήσεις, θα συμμετέχετε σε διαλέξεις από επαγγελματίες του κλάδου, και θα διδαχτείτε μαθήματα που συνδέονται άμεσα με την επαγγελματική πραγματικότητα. Σημαντικό είναι ότι δύο εξάμηνα του προγράμματος σας περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση σε εταιρεία!

Τοποθεσία

Το Zeeland είναι η πιο τουριστική περιοχή στην Ολλανδία! Η πόλη του Vlissingen είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη τουριστών και φοιτητών. Το Vlissingen προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια υπέροχη φοιτητική ζωή!

Διεθνής ατμόσφαιρα

Ως φοιτητής θα γνωρίστε συμφοιτητές από  πολλές άλλες εθνικότητες και κουλτούρες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς από κοντά!